Кошик
125 відгуків
Дом-Кондитер
+380688249231
+380688249231
+38 099 406 48 19

Цукрова пудра з ароматом молока 200 грам для кукурудзяних паличок

-10%
  • В наявності

50 грн.

45 грн.

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн.

+380688249231
  • +38 099 406 48 19
    Viber
  • День Години роботи Перерва
    Понеділок 09:00 — 18:00
    Вівторок 09:00 — 18:00
    Середа 09:00 — 18:00
    Четвер 09:00 — 18:00
    Пʼятниця 09:00 — 18:00
    Субота 09:00 — 14:00
    Неділя Вихідний

    * Час вказаний для регіону: Украина, Херсон

  • +380688249231
    +38 099 406 48 19Viber
    Менеджер
    УкраїнаХерсонська областьХерсон
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Цукрова пудра з ароматом молока 200 грам для кукурудзяних паличок
Цукрова пудра з ароматом молока 200 грам для кукурудзяних паличокВ наявності
50 грн.45 грн.
+380688249231
  • +38 099 406 48 19
    Viber
Купити

Опис

https://dom-techno.com.ua/

ВАЖЛИВО!!!

Перш ніж зробити замовлення в нашому магазині, прохання ознайомитися з умовами оплати і доставки!!!

Цукрова пудра. Цукрова пудра по ароматам. Кольорова цукрова пудра.

Цукрова пудра —виготовлена з цукрового піску, розмеленої до пилоподібного стану. Цукрову пудру називають також кондитерської пудрою.Цукрова пудра проводиться самого тонкого помелу, саме цей сорт цукрової пудри і вважається найкращою і використовується в кондитерському виробництві.Цукрова пудра в кулінарії використовується переважно у приготуванні кондитерських виробів, наприклад, цукрової мастики та кондитерської глазурі. Цукровою пудрою часто посипають випічку.Якщо при приготуванні білкового крему , замість цукру використовувати цукрову пудру, то крем стані більш ніжним.

Характеристики

Основні
Вага200 г
Країна виробникУкраїна
УпаковкаПакет
Вид та форма випускуГелевий барвник
Тип цукруБуряковий
Користувацькі характеристики
Виробникdom-tehno
Форма випускупудра

Інформація для замовлення

  • Ціна: 45 грн.